Københavns største leverandør af vikarer & personale til hotel, restaurant & kantine

BOOK PERSONALE

Vikarer & personale til restaurant

Har du brug for vikarer eller fast personale til din restaurant i København?

Vi tilbyder arbejdskraft med mange års erfaring inden for restaurantionsbranchen og vi kan hurtigt og fleksibelt finde det helt rigtige restaurantpersonale, som matcher dine behov og forventninger. Vores tilgang er grøn, både når vi taler bæredygtighed, men også når vi taler gode arbejdsforhold for vores ansatte.

Mennesker er kernen i vores forretning – og derfor kan du altid få den arbejdskraft du står og mangler.

Køkkenmedhjælper til restaurant

Vi har køkkenmedhjælpere som vikarer eller fast tilknyttet køkkenpersonale til restauranter og caféer i København. Vores køkkenmedhjælpere kan løse alle typer af services og opgaver, der måtte være nødvendige i restauranten. Vores personale har alle tidligere erfaringer fra restauranter og har alle et gyldigt hygiejnebevis.

Tjener & serveringspersonale til restauranter

Du kan helt fleksibelt booke en eller flere tjenere som vikar eller fast tilknyttet personale til din restaurant eller café i København. Vi leverer kompetente og hårdtarbejdende servicepersonale, som altid sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde. Uanset om det er en kortvarig periode eller til mere permanent bemanding af din restaurant, så kan vi hjælpe.

Opvasker til restaurant

Du kan helt fleksibelt booke en eller flere opvaskere som vikar eller fast tilknyttet personale til restauranter i København. Vi leverer kompetente og hårdtarbejdende opvaskere, som altid sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde. Uanset om det er en kortvarig periode eller til mere permanent bemanding af din restaurant, så kan vi hjælpe.

Rengøringspersonale til restaurant

Vi kan levere rengøringspersonale og vikarer til restauranter og caféer, som kan løse alle typer af opgaver, der er nødvendige i køkkenet eller til generel lokalerengøring. Vi har et stort medarbejderkartotek af rengøringspersonale som alle mange års erfaring. Vi kan derfor hurtigt og fleksibelt finde det helt rigtige personale, som matcher dine behov og forventninger.