Green Alliance ApS

Pålidelig rengøringshjælp er kun ét klik væk

Har du brug for kvalificerede vikarer eller fast personale?

Rengøringsopgaver kan ofte virke overvældende og tidskrævende. Derfor har du brug for Green Alliance. Vi leverer skræddersyet rengøringshjælp til din virksomhed. Vores professionelle ansatte er eksperter inden for faget og kan hjælpe dig med at opretholde et ren og indbydende virksomhed. Vi holder selv til i Søborg, men har hjulpet mange virksomheder i Ballerup, Herlev samt resten af Storkøbenhavn.

Green Alliance tilbyder arbejdskraft med mange års erfaring inden for branchen, og vi kan hurtigt og fleksibelt finde det helt rigtige personale, som matcher dine behov og forventninger. Vores tilgang er grøn, både når vi taler bæredygtighed, men også når vi taler gode arbejdsforhold for vores ansatte.

Grøn profil

Vi er bæredygtige og prioriterer gode arbejdsforhold for vores medarbejdere

Hurtig responstid

Vi har 24 timers kundeservice og kan stille med medarbejdere inden for 2 timer

Professionelle ansatte

Alle vores ansatte har været igennem et træningsforløb. Det giver dig profesionelle medarbejdere.

Hvilken rengøringshjælp kan vi tilbyde?

At vælge os som dit vikarbureau for rengøringshjælp indebærer, at du får adgang til professionelle og pålidelige tjenester, der er skræddersyet til dine behov. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor udarbejder vi individuelle rengøringsplaner, der passer til din virksomheds specifikke krav.

Vi kan levere rengøringshjælp og vikarer til hoteller, kantiner, café og kontorer i København, som kan løse alle typer af rengøringsopgaver. Vi har et stort medarbejderkartotek af rengøringspersonale, som alle har mange års erfaring inden for branchen. Vi kan derfor hurtigt og fleksibelt finde det helt rigtige personale eller vikarer, som matcher dine behov og forventninger. Vi har døgnvagt og kan levere personale hos jer inden for en time, uanset om det er for en kortvarig periode eller til en mere permanent bemanding.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på rengøringshjælp nu!

Har du overvejet, hvor meget tid og ressourcer du kunne spare ved at overlade rengøringen til en af vores dygtige vikarer hos Green Alliance? Vent ikke længere! Få dit gratis og uforpligtende tilbud på rengøringshjælp i dag og oplev, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skinne.

Book personale eller vikarer

Vi finder hurtigt det personale, som du skal bruge. Udfyld formularen og vi ringer dig op.

 
 
 
 
 
Personal Information
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Green Alliance ApS​

CVR: 36901101

Vandtårnsvej 62A, 1. e., 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 42 75 90 32

E-mail: info@greenalliance.dk

Bestil eller bliv vikar her

Copyright © 2021 Green Alliance ApS. Alle rettigheder forbeholdes.