Green Alliance ApS

Er du på udkig efter kompetent køkkenhjælp?

Er du træt af konstant at være på jagt efter pålidelig køkkenhjælp?

Vi forstår fuldt ud din frustration. At finde kvalificeret køkkenpersonale kan være både tidskrævende og udfordrende. Det er her Green Alliance kommer ind i billedet. Med vores omfattende netværk og erfaring inden for branchen, er vi i stand til at levere dygtige, omhyggelige og professionelle vikarer til dit køkken på kort tid. Vi har base i Søborg og har blandt andet hjulpet virksomheder i Ballerup, Herlev samt resten af Storkøbenhavn.

Vi fokuserer på at forstå dine behov, så vi kan matche dig med det bedste talent og løfte din forretning til det næste niveau. Vores vikarer er hurtige og effektive, så du ikke skal bekymre dig om personalemangel. Vores løsninger er altid tilpasset dine behov, så du får præcis den hjælp, du har brug for.

Grøn profil

Vi er bæredygtige og prioriterer gode arbejdsforhold for vores medarbejdere

Hurtig responstid

Vi har 24 timers kundeservice og kan stille med medarbejdere inden for 2 timer

Professionelle ansatte

Alle vores ansatte har været igennem et træningsforløb. Det giver dig profesionelle medarbejdere.

Din pålidelige partner til køkkenhjælp

Med vores professionelle ansatte og hurtige responstid, kan du regne med os i alle situationer. Uanset om du har brug for hjælp til en stor begivenhed eller til daglig drift, har vi det rette personale til dig. Og vores grønne profil betyder, at vi ikke kun tager hensyn til din forretning, men også til miljøet. Vi sikrer, at vores køkkenhjælp lever op til dine krav, og vi er altid klar til at træde til, når du har brug for det. Vi tilbyder blandt andet følgende personale til dit køkken:

  • ​Køkkenmedhjælper og - assistenter
  • ​Opvaskere
  • ​Rengøringspersonale

At finde den rette køkkenhjælp kan være afgørende for din forretnings succes. Vi forstår vigtigheden af at finde det rette match første gang, og vi stræber altid efter at overgå dine forventninger. Vi tager os tid til at lære din forretning at kende, så vi kan levere den bedste service. Vores dygtige vikarer har alle erfaring inden for området, er mødestabile og taler alle enten dansk eller engelsk.

Vores kunder vælger os igen og igen, fordi vi leverer høj kvalitet, pålidelighed og fleksibilitet.

Har du brug for hjælp i din virksomheds kantine? Så læs mere her.

Brug for køkkenhjælp? Kontakt os i dag!

Tag det første skridt mod en mere effektiv og problemfri drift. Kontakt os for et uforpligtende tilbud om køkkenhjælp og hør, hvordan vi kan gøre en forskel i dit køkken. Lad os løfte i flok og lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte team.

Book personale eller vikarer

Vi finder hurtigt det personale, som du skal bruge. Udfyld formularen og vi ringer dig op.

 
 
 
 
 
Personal Information
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Green Alliance ApS​

CVR: 36901101

Vandtårnsvej 62A, 1. e., 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 42 75 90 32

E-mail: info@greenalliance.dk

Bestil eller bliv vikar her

Copyright © 2021 Green Alliance ApS. Alle rettigheder forbeholdes.