Københavns største leverandør af vikarer & personale til hotel, restaurant & kantine

BOOK PERSONALE

Vikarer & servicepersonale til hotel

Har du brug for kvalificeret vikarer eller fast personale til dit hotel i København?

Vi tilbyder arbejdskraft med mange års erfaring inden for hotelbranchen og vi kan hurtigt og fleksibelt finde det helt rigtige service- og hotelpersonale, som matcher dine behov og forventninger. Vores tilgang er grøn, både når vi taler bæredygtighed, men også når vi taler gode arbejdsforhold for vores ansatte.

Mennesker er kernen i vores forretning – og derfor kan du altid få den arbejdskraft du står og mangler.

Personale til Minibar- & Roomservice

Vi hjælper hoteller ved at levere fast personale og vikarer til opfyldning af minibare eller til roomservice. Vi har et stort kartotek af servicepersonale som alle har mange års erfaring inden for hotelbranchen. Hurtigt og fleksibelt kan vi stille det helt rigtige personale til rådighed, som kan være med til at give dine gæster den bedste oplevelse ved at yde en 5-stjernet service.

Rengøringspersonale til restaurant

Vi kan levere rengøringspersonale og vikarer til hoteller i København, som kan løse alle typer af rengøringsopgaver, der er nødvendige på hotellet. Vi har et stort medarbejderkartotek af rengøringspersonale som alle mange års erfaring inden for branchen. Vi kan derfor hurtigt og fleksibelt finde det helt rigtige personale eller vikarer, som matcher dine behov og forventninger.

Køkkenmedhjælper til restaurant

Vi har køkkenmedhjælpere som vikarer eller fast tilknyttet køkkenpersonale til hotelrestauranter i København. Vores køkkenmedhjælpere kan løse alle typer af services og opgaver, der måtte være nødvendige i restauranten. Vores personale har alle tidligere erfaringer fra køkkener eller hotelrestauranter og har alle et gyldigt hygiejnebevis.