Københavns største leverandør af vikarer & personale til hotel, restaurant & kantine

BOOK PERSONALE

Vikarer & personale til catering & kantine.

Har du brug for vikarer eller personale til dit cateringkøkken eller kantine?

Vi tilbyder arbejdskraft med mange års erfaring inden for branchen og vi kan hurtigt og fleksibelt finde de helt rigtige medarbejdere, som matcher dine behov og forventninger. Vores tilgang er grøn, både når vi taler bæredygtighed, men også når vi taler gode arbejdsforhold for vores ansatte.

Mennesker er kernen i vores forretning – og derfor kan du altid få den arbejdskraft du står og mangler.

Køkkenmedhjælper til catering & kantine

Vi tilbyder køkkenmedhjælpere som vikarer eller fast tilknyttet køkkenpersonale til kantine eller catering i Købehavn. Vores køkkenmedhjælpere kan løse alle typer af services og opgaver, der måtte være nødvendige i køkkenet. Vores personale har alle tidligere erfaringer fra storkøkkener og har alle et gyldigt hygiejnebevis.

Pakkemedarbejder til catering & kantine

Hos os kan du booke pakkemedarbejdere til catering og kantiner i København. Uanset om det er vikarer eller fasttilknyttet personale, så kan vi hjælpe med pakningen af jeres produkter. Vi kan klare alle former for pakkeopgaver – lige fra emnerne pakkes i emballagen til de står sikkert og forsvarligt til videre forsendelse.

Opvasker til kantine & catering

Book helt fleksibelt en eller flere opvaskere som vikar eller fast tilknyttet personale til køkken og kantiner i København. Har du brug for en opvasker eller generel køkkenrengøring i en kortvarig periode eller til mere permanent bemanding af dit køkken eller kantine? Vi leverer kompetente og hårdtarbejdende opvaskere, som altid sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde.

Rengøringspersonale til catering og kantine

Vores rengøringspersonale og vikarer til catering og kantiner kan løse alle typer af opgaver, der måtte være nødvendige i Jeres køkken. Vi har et stort medarbejderkartotek af rengøringspersonale som alle mange års erfaring, så vi kan hurtigt og fleksibelt finde det helt rigtige personale, som matcher dine behov og forventninger.

Kokke til catering og kantine

Hvis du mangler dygtige kokke til at lave maden, så kan vi også skaffe kokkevikarer eller fasttilknyttet kokkepersonale til catering og kantine i København. Alle vores kokke har erfaring inden for storkøkken og kantinedrift. Uanset om du har brug for kortvarig eller en mere permanent bemanding af dit køkken eller din kantine, kan vi stille personale til rådighed.

Chauffører til catering

Hvis du skal have bragt maden ud, så har vi chauffører stå for leveringen af jeres catering København. Vi har et stort medarbejder kartotek af chauffører og kan stille dem til rådighed inden for en time uanset hvor mange du har brug for.